joi, 12 ianuarie 2012

Naughty Art

Sunt un fan al artei, si al nsfw.Cei care cunosc semnificatia acestor initiale, stiu despre ce vorbesc. Vorbesc in special de arta, picturi in ulei, grafica 3d, sau cele care imi plac cel mai mult, cele facute in creion sau pozele alb-negru. Am pierdut sirul multor artisti straini care isi afisau lucrarile prin galerii mari, incepand totul de la un mic blog, facut pe blogspot. O platforma de blogging folosita de multi desenatori sau fotografi, doar pentru faptul ca este usor de folosit, si pe fundalul negru din orice poza reiese calitatile autorului.
Un artist, din industria "naughty art" este celebrul Ben Newman, care si la momentul actual, inca mai afiseaza pe blogul sau, imagini cu lucrarile sale.Una dintre ele fiind cea de mai jos.
Photo by Ben Newman [more]
Voi incerca sa-mi regasesc "colectia mea de artisti" uitata printre alte ganduri.Cateva dintre link-uri le am afisate in "blog'n roll" si se pot urmarii iar eu imi voi continua cautarile si astept in continuare sugestii de artisti sau bloguri ce gazduiesc astfel de lucrari..

Niciun comentariu: