duminică, 22 ianuarie 2012

Arta lui Tyson

Ratacind pe la zapacititii de la CreativeMonkeys, am dat peste aceste lucrari ale lui Tyson McAdoo, foarte bine realizate, in stil cartografic.Nu vreau sa fac un articol la indigo, dar nu m-am putut abtine a prelua cateva din lucrarile de pe saitul personal al artistului.

..cateva din imaginile care mi-au placut foarte mult.
(c) Foto: Tyson McAdoo



dor de tv

watching tv...
A trecut ceva timp de cand nu m-am mai tolanit la tv, sa privesc un film cap coada, sau o ora de stiri. Aud discutii legate de razvratirea oamenilor impotriva guvernului, acelui miting, de care vorbesc toate televiziunile.Parca as' trai in padure, si totul e pustiu. Nici pe net , nu urmaresc stiri, si nici ziare nu cumpar, am senzatia ca le platesc ca sa ma minta. "Tu pe ce lume traiesti", imi adreseaza cineva, curios de ce nu stiu ce se mai intampla prin tara. Nu am fost si nu stiu daca ma voi duce la acest miting. Imi cer drepturi ca fiecare, si dau dreptate ca s-a ales praful de tot. Cand imi vine o idee sa aprind tv-ul, parca cineva imi sopteste, "nu te lasa mintit" nu te lasa vrajit de pixeli si voci calde. N-o lasa sa te atraga in vraja ei, fi puternic si nu aprinde televizorul. Telecomanda e la tine, scoate-i bateriile si totul va fi bine.
(c) foto

duminică, 15 ianuarie 2012

Protestatii fac haz de necaz

Toate televiziunile prezinta acest fapt, in toate ziarele citesti ce se mai intampla in piata, oameni care stau in frig si isi strica plamanii pe cuvinte ce nu ajung la urechea care trebuie. Batai cu pietre, si incidente, intamplari ce dau de inteles ca ar' urma o noua revolutie. Dar parerea mea este, ca mai mult de atat nu se va merge , cu siguranta, nu risca nimeni sa mai faca inca o revolutie, si oricum va fi degeaba, pentru ca la putere se vor ridica din nou oameni, presedinti, care nu fac decat haos si nesiguranta zilei de maine. Si totusi, o poza insa mi-a atras atentia, aducandu-mi aminte, ca romanul este cel mai bun la glume, in special atunci cand e la necaz.
Poza care face o mie de zambete. Poza via piticu

Simt ca-mi explodeaza capul !


Azi NU! Nu voi scrie mai mult de atat. Poza via steezy.

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

naughty art and comics

Cum spuneam in articolul trecut, am pornit in cautarea de artisti de toate culorile, care imi pot redea acea scanteie in ochi, atunci cand privesc o imagine, o opera de arta. Pana atunci, astept opinii si sugestii, pe mail ( mr.john.office [at] gmail [dot] com).

Am gasit de curand in lista de bloguri a lui Ben Newman, o pagina de web foarte tare. Pin Up and Cartoon Girls , unde poti vedea ilustratii, schite, picturi 3d, ale multor modele de fete, din viata reala sau doar din imaginatia autorului. Aici gasesti stiluri diferite de arta, si o lista mare de artisti, celebri sau nu, dar care cu siguranta iti vor creste interesul fata de ceea ce fac.

Nu stiu daca am precizat asta, dar imi plac benzile desenate, si cand naughty art cu bd-urile se unesc, reiese Burn Comics. Un site la fel de dinamic, plin de culori, si forme bine definite ce redau calitatea foarte buna a ilustratiilor. Am afisat cateva din ele.
 foto source: www.burncomics.com [portofolio]

vineri, 13 ianuarie 2012

O stare aiurea

Parca s-au adunat toate, parca sufletul mi-e smuls cu forta si nimic nu conteaza in jurul meu.Pare prea dramatic, prea "emo" toate aceste ganduri, si totusi nu sunt.Toate adunate , nu pot rezulta decat o stare aiurea, o stare trecatoare.Un moment lipsit de interes fata de tot, un moment cand as vrea sa fiu doar eu si gandurile mele.
Serviciul ma extenueaza, ma incearca mai mult psihic decat fizic, si mintea imi joaca feste.Cu ultima parte glumeam, inca n-am ajuns la stagiul ala, si daca ar fi asa, ce nebun ar recunoaste ca e nebun, si ce om beat ar recunoaste ca e beat.

Imaginea de mai sus, am gasit-o aici si pot spune ca este un site foarte interesant.Merita vizitat.Cat despre autorul imaginii, este Victo Ngai unde poti vedea mai multe pe site-ul sursa, sau pe contul lui de pe Behance.

joi, 12 ianuarie 2012

Naughty Art

Sunt un fan al artei, si al nsfw.Cei care cunosc semnificatia acestor initiale, stiu despre ce vorbesc. Vorbesc in special de arta, picturi in ulei, grafica 3d, sau cele care imi plac cel mai mult, cele facute in creion sau pozele alb-negru. Am pierdut sirul multor artisti straini care isi afisau lucrarile prin galerii mari, incepand totul de la un mic blog, facut pe blogspot. O platforma de blogging folosita de multi desenatori sau fotografi, doar pentru faptul ca este usor de folosit, si pe fundalul negru din orice poza reiese calitatile autorului.
Un artist, din industria "naughty art" este celebrul Ben Newman, care si la momentul actual, inca mai afiseaza pe blogul sau, imagini cu lucrarile sale.Una dintre ele fiind cea de mai jos.
Photo by Ben Newman [more]
Voi incerca sa-mi regasesc "colectia mea de artisti" uitata printre alte ganduri.Cateva dintre link-uri le am afisate in "blog'n roll" si se pot urmarii iar eu imi voi continua cautarile si astept in continuare sugestii de artisti sau bloguri ce gazduiesc astfel de lucrari..

miercuri, 11 ianuarie 2012

Pe acelasi scaun rupt

Pentru a ajunge la servici trebuie sa folosesc un serviciu de transport in comun ,nu atat de aiurea cum pare, pot spune ca gasesc si momente amuzante sau interesante de facut in acele minute. Fac zilnic un drum dus-intors,care in tot acest timp ,observ chesti ciudate si coincidente pur intamplatoare. Astazi in drum spre casa, m-am urcat in acelasi troleu ,in care ma urcasam cu o zi in urma.Nimic ciudat in asta. Grabit sa prind scaun, ca nu-mi place deloc sa stau in picioare, m-am "aruncat" pe scaunul care era mai aproape de mine. La geam bineinteles ,mici placeri sau chiar ticuri, ramase din copilarie.Miscandu-ma pe scaun ,realizez ca este rupt. Imediat imi aduc aminte si incep sa ma uit mai atent prin jur, ca sa vad ca este acelasi troleu, acelasi scaun rupt. Este un oras mic, a te urca in acelasi autobuz in fiecare zi, nu este nimic ciudat, dar sa nimeresti ,intamplator ,sa stai pe acelasi scaun rupt ,este o alta treaba ce-mi miroase a "sci-fi evolution" facuta de astia mici si verzi.
Voi vedea si maine daca prind sa merg tot cu acel troleu, pe acelasi scaun...iar daca nu, pot dormi linistit stiind ca a fost o simpla coincidenta si doar atat.
Cam ceva de genu..















Nu sunt eu acesta, nu este acesta autobuzul, poza via tumblr.

marți, 10 ianuarie 2012

Alta zi,acelasi program

Indiferent de zi, si de anotimp, fac cam acelasi lucru in fiecare zi. Serviciul nu-mi da alte optiuni, si incerc sa ma conformez si sa scap de rutina de zi cu zi, incercand noi metode de a ma distra sau cel putin de a-mi smulge un zambet. Cat timp am fost liber de sarbatori, trebuie sa recunosc ca erau acele momente [cateva minute] cand chiar imi era dor de toata zapaceala de la servici. Insa acum am alta reactie, si in timpul liber ramas, nu fac decat sa bat la butoane, fie cele de la telecomanda sau cele de la tastatura, amandoua, nu necesita un efort foarte ridicat si risc sa ajung un gras obosit, daca continui asa.
Norocul vine din alta parte, din acele 8 ore+ de efort fizic ridicat de la servici, si mersul pe jos care imi face bine de fiecare data cand am ocazia.Fotbalul, pe care l-am neglijat in ultimul timp, este un bun exercitiu, pentru a-ti antrena grupele de muschi, si o buna relaxare a mintii, deja inbibata in tigari, cafea si bere..si cateaodata excesul de zahar din dulciuri si cafea. Un mic fapt ce-l omit, este ca uit, si mie mi se pare amuzant chestia asta, sa beau apa. Ma dezhidratez si asta se observa dimineata sau noaptea tarziu. Cam 0,5-1,0 L pe zi, exceptie dimineata, cand completez acei 2 L, nepunand la numar, lichidele ce nu se incadreaza in categoria "apa".
Nu sunt un bautor inrait, de obicei, cand o fac lata, dar rar, o fac bine de tot, doar ca sa nu ma gasesti o saptama la rand, prin bar, cu berea in fata. Vodca sau chestii de ala, duble, nu servesc deloc, suc, foarte rar, chiar foarte rar, insa cafeaua este un aliment foarte important din meniul meu. Nu lipseste niciodata, ea se serveste impreuna cu o tigare doua, trei, amandoua rezultand un viciu de neinlocuit al meu.
Acest program ce se repeta la nesfarsit, ramanand loc tot mai putin pentru o mica ieseala, un mic party, sau o rupere de oase la un fotbal intre prieteni, toate aceste lucruri marunte, imi fac viata mai frumoasa si ma fac sa-mi doresc ca sa merg mai departe.

duminică, 8 ianuarie 2012

mr john prin online

Ca de fiecare data cand imi fac un blog, sau un loc "ascuns" unde imi pot "arunca" cateva ganduri, incerc sa fac un nume/brand din asta si sa-l pot raspandi cat se poate de mult.
Twitter - cunoscut deja de toti. @mrjohnstwitt
Issu- un fel de flickr.
Tumblr- un loc foarte placut, unde o poza chiar face o mie de cuvinte.
220.ro- clipuri video, audio si multe chestii amuzante

de facut!

De obicei imi memorez astfel de lucruri ce trebuie facute in noul an, sau pe viitor pentru o mai buna functionalitate a stilului meu de viata.Chestii ce trebuie refacute intr-un anumit mod, care cu siguranta imi vor aduca o mai buna stare de spirit.Primul lucru din lista mea ar fi, banii, un lucru foarte important.Distribuirea lor intr-un mod mai folositor, si in acelasi timp, fara cheltuieli facute aiurea sau intr-un timp foarte scurt.
Am cam spart foarte multi in aceste sarbatori, si acum se vede rezultatul nu prea bun.Fii bun cu ceilalti ca si ei vor fi cu tine pe viitor.Aiurea! Motto-ul meu este, Traieste clipa, si nu regreta.Trebuie sa recunosc ca uneori imi cam pare rau pe ce dau banii sau cu cine ii cheltuiesc.Dar nu-i nimic,eu ii fac si nu ei pe mine.
De retinut pe viitor:  tine de bani !
Noroc ca inca mai detin ceva, putea fi mai rau.